Super musik, der gik rent ind hos alle gæsterne

Perfekt, dette har jeg gjort da dette er den eneste fest hvor jeg har oplevet alle har været ude og svinge. Selv personalet har været ude og danse!

Anmeldt af Nenad ★★★★★


Skøn opmærksom DJ

Vi havde glæden af Simon til vores sølvbryllup.
Simon fangede hvert et hint og spillede både under middagen og til dans senere på aftenen. Vi og gæsterne havde en fantastisk aften og Simon var super opmærksom på taler mv. og var hurtig til at fange stilen. Hvis dansegulvet ikke hele tiden var fyldt var det varmen og bestemt ikke Simons skyld ☺️
Tak for en dejlig aften!

Anmeldt af Lene Jensen ★★★★★

Fantastisk

Anden gang jeg oplever DJ Simon Start spille til 2 forskellige arrangementer. Booker ham helt sikkert til endnu et arrangement. Kan klart anbefales!!

Anmeldt af Birgitte Jørgensen ★★★★★

Super Simon! reception + bryllups fest

Fantastisk behagelig person, man føler virkelig Simon's passion for musik og god lyd - Han havde et godt overblik og vidste præcis hvad der skulle til at få samtlige gæster af 3 generationer på gulvet. Vi havde fornøjelsen af Simon både til reception og igen samme aften til festen. Tusind tak til Simon Start! Jeg håber du kan være med til de næste fester vi kommer til at holde :)

Anmeldt af Steffen German ★★★★★

Super DJ gjorde festen til en super fest

Simon er en DJ som kender sit publikum. På intet tidspunkt var dansegulvet tomt og jeg har aldrig set så mange, danse så meget. Er sikker på, at vi ses igen til en fest hos os eller i vores vennekreds.

Anmeldt af Kim Asmussen ★★★★★

Perfekt DJ og setup

Simon var imødekommende, svarede altid hurtigt og var bare “usynlig” indtil han skulle spille og hans 5 timer bag pulten var præcis, som de skulle være. Vi havde en fed tid på dansegulvet under Simons kyndige musik-vejledning!

Anmeldt af Brian A ★★★★★